Հայաստանի ատենախոսությունների բաց մատչելիության պահոց = Open Access Repository of the Armenian Electronic Theses and Dissertations (Armenian ETD-OA) = Репозиторий диссертаций Армении открытого доступа

Սննդային արժեքի բարձրացման նպատակով ամարանտի ալյուրի օգտագործումը մակարոնեղենի արտադրությունում

Կոստանյան, Կարինե Վարդանի (2009) Սննդային արժեքի բարձրացման նպատակով ամարանտի ալյուրի օգտագործումը մակարոնեղենի արտադրությունում. PhD thesis, Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան.

Full text not available from this repository.
Item Type: Thesis (PhD)
Additional Information: Использование муки амаранта в производстве макаронных изделий с повышения их пищевой ценности.
Uncontrolled Keywords: Костанян Карине Вардановна
Subjects: Mechanical Engineering and Machine Science
Divisions: UNSPECIFIED
Depositing User: NLA Circ. Dpt.
Date Deposited: 26 Jan 2017 09:11
Last Modified: 27 Jan 2017 14:19
URI: http://etd.asj-oa.am/id/eprint/4082

Actions (login required)

View Item