Հայաստանի ատենախոսությունների բաց մատչելիության պահոց = Open Access Repository of the Armenian Electronic Theses and Dissertations (Armenian ETD-OA) = Репозиторий диссертаций Армении открытого доступа

Կարճաչափ մակարոնեղենի արտադրության տեխնոլոգիայի կատարելագործում նոր բաղադրագրերի և չորացման ռեժիմների մշակումով

Ավետիսյան, Մխիթար Հովնանի (2015) Կարճաչափ մակարոնեղենի արտադրության տեխնոլոգիայի կատարելագործում նոր բաղադրագրերի և չորացման ռեժիմների մշակումով. PhD thesis, Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան.

Full text not available from this repository.
Item Type: Thesis (PhD)
Additional Information: Совершенствование технологии производства коротких макаронных изделий с разработкой новых рецептур и режимов сушки. Short-cut macaroni products production technology improvement with development of new recipes and drying regimes.
Uncontrolled Keywords: Аветисян Мхитар Овнанович, Avetisyan Mkhitar
Subjects: Mechanical Engineering and Machine Science
Divisions: UNSPECIFIED
Depositing User: NLA Circ. Dpt.
Date Deposited: 28 Nov 2017 10:23
Last Modified: 29 Nov 2017 11:41
URI: http://etd.asj-oa.am/id/eprint/6041

Actions (login required)

View Item