Հայաստանի ատենախոսությունների բաց մատչելիության պահոց = Open Access Repository of the Armenian Electronic Theses and Dissertations (Armenian ETD-OA) = Репозиторий диссертаций Армении открытого доступа

Ճարպաթթուների ազդեցությունը Lactobacillus բակտերիաների բջջաթաղանթների ֆիզիկաքիմիական հատկությունների և մածնի պատրաստման կենսատեխնոլոգիական գործընթացի վրա

Շարարեհ , Շահբազի (2015) Ճարպաթթուների ազդեցությունը Lactobacillus բակտերիաների բջջաթաղանթների ֆիզիկաքիմիական հատկությունների և մածնի պատրաստման կենսատեխնոլոգիական գործընթացի վրա. PhD thesis, Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան.

Full text not available from this repository.
Item Type: Thesis (PhD)
Additional Information: Влияние жирных кислот на физико-химические свойства мембран бактериальных клеток Lactobacillus и на биотехнологические процессы производства мацуна. The influence of fatty acids on the physical chemical characteristics of membrane of bacterial cells Lactobacillus and biotechnological process of matsoun making.
Uncontrolled Keywords: Шараре Шахбази, Sharareh Shahbazi
Subjects: Control, Automation and Electrical Engineering
Divisions: UNSPECIFIED
Depositing User: NLA Circ. Dpt.
Date Deposited: 28 Feb 2018 14:52
Last Modified: 01 Mar 2018 10:52
URI: http://etd.asj-oa.am/id/eprint/6810

Actions (login required)

View Item